”Diabetessko behøver ikke være kedelige”

Når folk hører ordene ”ortopædiske, diabetes- eller specialsyede sko”, forestiller de sig som regel grimme, klodsede, sorte sko. Men så har de ikke prøvet Dr. Comfort. Vores filosofi er: Skal du have glæde af dine skos gode egenskaber, skal de se ordenlige ud. For hvem gider gå i grimme sko?

Derfor laves Dr. Comfort sko i et smart design og i mange forskellige farver til både kvinder og mænd – præcis som almindelige sko. Vel at mærke uden at gå på kompromis med de helt nødvendige, særlige egenskaber, som brugerne kræver af deres sko.

Dr. Comfort sko er konstrueret specielt til at beskytte dine fødder. De har ekstra dybe, så de er egnet til brug af indlæg (som enten laves specielt til den enkelte bruger behov eller følger med i æsken som standard). Og så er Dr. Comfort skoene tilgængelige i hele og halve numre såvel som 3 forskellige bredder. Det sikrer den optimale og mest beskyttende pasform.

Og det er egenskaber man ikke skal gå på kompromis med. Det ved de mange mennesker med diabetes, som har problemer med blodomløbet. Det kan påvirke nerveenderne og føre til alvorlige problemer rundt om i kroppen. bl.a. i fødderne, hvor man kan tabe den naturlige, beskyttende følesans. Kombinerer man det men uegnet eller dårligt tilpasset fodtøj, kan der nemt opstå skader på fødderne.
Sagt enkelt: Bruger du uegnet fodtøj, risikerer du at få fodskader, som du ikke opdager, før det er for sent.

Store nye undersøgelser viser at der er tre helt afgørende faktorer diabetikeren skal være opmærksom på i forhold til sine fødder: 1)undervisning og viden om sin sygdom, 2) den rette fodterapi 3) det rette fodtøj, der beskytter fødderne korrekt. En stor undersøgelse foretaget på 27.000 diabetikere viser, at det rette fodtøj og indlæg alene reducerer risikoen for fodsår og amputationer markant allerede efter 1 år.

Vores mission hos Dr. Comfort er at gøre vores diabetes sko tilgængelige hos fodterapeuter, bandagister og fysioterapeuter i hele landet