To skridt frem og ét tilbage
Det har været meget karakteristisk for denne periode, at hver gang jeg synes det begynder at se fornuftigt ud, så kommer der lige en eller anden uforudset faktor ind i mit program og ændrer hele billedet. Først var der min lille skade i foden, der satte mig på hvilebænken og siden, har jeg været ramt af først mave onde og senere forårsforkølelse. Uden tvivl, lyder det som dårlige undskyldninger, for at jeg ikke kan tage mig sammen til at komme i form. Men rent faktisk, når jeg diverse delmål, som jeg har sat mig undervejs. Der er dog ikke så stor rytme og variation i mit program, som jeg havde planlagt fra start. I stedet for meget varierende træning i både fitness center, svømmehal og løb. Har jeg i den sidste periode, kun haft fokus på bentøjet og i den forbindelse kun løb.
             
Supersålen længe leve.
Gennem P3-Verdensbedste er jeg blevet kontaktet af et firma, som mente at en Supersål vil hjælpe på min tendens til krampe i fodballen, når jeg løb de lidt længere ture. Efter aflagt besøg, har jeg nu fået supersålen implementeret i mine løbesko, og jeg har jeg både været ude på 12 og 15 kilometer uden problemer. Det var endda selvom de 15 kilometer blev løbet på en dag, hvor jeg nok burde have hvilet efter 3 træningspas og et mave onde i samme uge.
            
Vægttabet udebliver – men det gør skaderne også.
At vægten ikke har flyttet sig specielt skyldes formegentlig, at jeg har prøvet at undgå muskelskader, ved at fylde rigeligt med kulhydrater inden bords. Vægten har de sidste 14 dage været stabil. Jeg har endnu ikke været under 88 kg, (målet er under 80) men jeg håber, at det kommer stille og roligt efterhånden som løbeturene bliver længere og forhåbentlig overskuddet større til også at besøge fitness centeret en gang i mellem. Mit mål for de kommende tre uger er et ugentlig program med to træningspas på 5-7 km. 1 på 8-10 km. Og 1 på 12-15 km.


Thomas fra p3
   Læs hele Thomas historie her, på P3's hjemmeside.